Fragtopgaver.dk har fået anmeldelser nr. 1.000 på Trustpilot

Fragtopgaver har fået anmeldelser nr. 1.000 på Trustpilot

Lige siden begyndelsen, har 1.000 kundeanmeldelser været en kæmpe milepæl for Fragtopgaver.dk. Nu er det sket og vi siger tak!

Den 20 februar 2018 skete der noget ganske fantastisk! En uges tid forinden havde Kurt Rasmussen anvendt Fragtopgaver.dk, til at få tilbud på at få fragtet en scooter. Kurt fik, i løbet af et par timer, 4 tilbud på sin opgave med forskellige afhentning- og leveringsforslag. Sammenholdt med vognmændenes ratingsprofiler og pris, valgte Kurt det tilbud der passede bedst. Et par dage senere var scooteren afhentet og leveret – og Kurt havde fået en solid besparelse på fragten og gik derefter ind og gav Fragtopgaver.dk en anmeldelse på Trustpilot – Det viste sig at være anmeldelse nr. 1.000! Se anmeldelsen her:

Sammen med de øvrige kundeanmeldelser endte tilbudstjenesten med en tilfredsscore på 9,4 ud af 10 mulige point. Hele holdet bag Fragtopgaver.dk, siger 1.000 tak til Kurt og de 999 andre bruger der har anmeldt os.

 

Vi er stolte, ydmyge og beæret over at få lov til at udvikle og levere et produkt, der giver anledning til så god feedback! Vi glæder os til at vokse og blive endnu dygtigere til, at hjælpe kunderne til en billigere fragt og samtidigt mindske tomkørsel hos transportvirksomhederne.