Beregn din pris på fragt fra Auktionshuset.com

Beregn din pris på fragt fra Auktionshuset.com

Har du vundet en auktion hos Auktionshuset.com A/S, kan vi hjælpe med at få varerne fragtet hjem til dig på en sikker og billig måde.

Her kan du beregne din fragtpris og se næste ledige ruter.

Hvor skal dine auktionsvarer afhentes?

HØRSHOLM

Ved Klædebo 17, 2970 Hørsholm

KØBENHAVN

Midtager 13, 2605 Brøndby

ROSKILDE

Store Hedevej 4, 4000 Roskilde

ODENSE

Rolundvej 23, 5260 Odense S

VEJLE

Dandyvej 5F, 7100 Vejle

AARHUS

Tomsagervej 16, 8230 Åbyhøj, Aarhus

AALBORG

Nibevej 18 A, 9200 Aalborg SV

Ofte stillede spørgsmål

Du indgår alene en aftale med Fragtopgaver.dk – og betaler også hertil. Auktionshuset.com er ikke juridisk involveret i forholdet mellem kunden og Fragtopgaver.dk.
Du kan beregne fragtprisen direkte på vores hjemmeside ved at vælge afhentningslokationen og indstætte dit postnummer. Dernæst vælger du hvilke varer du har købt på auktion og så kan du omgående se fragtprisen samt de næste ledige datoer for afhentning og levering.

Vi tilbyder afhentning fra alle afdelinger hos Auktionshuset.com A/S, på nær Bornholm. Dernæst kan du også vælge andre byer i stort set hele Danmark, hvis der er tale om en auktion hvor udleveringsadressen ikke er den samme.

Ja, vi dækker 95% af Danmark. Du kan vælge din by i vores online formular for at se om vi tilbyder service i dit område. Vi dækker desværre ikke Bornholm med fast-pris endnu, som på de øvrige nærværende byer, men vi arbejder på sagen.

Ja, vi har faste ruter hvor vores koncept omkring at udfylde ledig kapacitet stadigvæk bevares. Du kan se de næste ledige ruter og planlægge afhentning efter disse på vores hjemmeside.

Vi tilbyder forsikring af varen med dækning op til 25.000kr afhængigt af den valgte forsikring. Du tilkøber forsikringen som en del af bookingen.

For yderligere assistance eller specielle forespørgsler, kan du kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail, som er angivet på vores hjemmeside.

Vi gør vores bedste for, at du får fremragende service