Sådan får du billig forsendelse

Har du brug for en kurérbil eller specialtransport uden at det skal vælte budgettet? Siden 2012 har vi tilbudt kunder en enorm rabat på forsendelser rundt i landet – og sågar øvrige Europa – uanset om det har været en almindelig fragtopgave uden behov for yderligere hjælp end selve forsendelsen, til mere avancerede opgaver, hvor der fx har været behov for en kranbil, kølebil osv. Vores tidligere kunder, som ofte vender tilbage, når de har behov for yderligere forsendelsesopgaver, har alle være særdeles tilfredse med vores service, da det har sparet dem flere tusinde kroner. Det kan blandt andet ses på anmeldelserne af os på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er hamrende stolte af! Vi lever og ånder nemlig for glade og tilfredse kunder! Har du 2 minutter til at udfylde vores formular kan du forvente første tilbud allerede indenfor en halv time. Det er helt gratis og uforpligtende, så du har praktisk talt intet at tabe… bortset fra de 2 minutter du bruger på udfyldelsen af formularen.

  • Opret din forsendelse ved at udfylde vores formular lige her
  • over 300 danske vognmænd modtager din opgave
  • De sender op til 4 tilbud retur til dig
  • Er du tilfreds med et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Billig forsendelse

Send dine ting med returbiler og få tilbud på billig forsendelse

Hvordan får jeg billig forsendelse

Først og fremmest handler det om at nå ud til så mange forskellige vognmænd som muligt. Det spares du for at ved gør brug af os. Udover selve konkurrenceelementet, er den store besparelse at finde i såkaldt returgods. Vores vognmænd har nemlig alle deres faste daglige ruter for kunderne. De vil dog helst undgå at køre tomme hjem, så hvis de kan tage dit gods med på returen er de derfor villige til at give et stort afslag i prisen – ofte helt op til 75%. Og selvom du får en stor rabat, vil kvaliteten fortsat være i højsædet. Fx vil dit gods være forsikret under hele transporten – det er et af de mange krav vi stiller til enhver vognmand, der vil kobles op på vores fragtbørs.

Billig forsendelse – Fragtopgaver.dk

Vi har været i luften siden 2012 og hjulpet mange kunder med at få en så billig forsendelse som mulig, og omvendt har vi hjulpet vognmændene med at udnytte deres kapacitet til fulde. Vores vognmænd byder på opgaver via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. Og det er næsten uanset opgavens karakter og vi håndterer dagligt mange forskellige opgaver fra transport af bil til helt almindelig fragt og transport af møbler.