Billig fragt af cykel – og så er det miljøvenligt

At transportere en cykel kan være en udfordring, især hvis man skal sende den over lange afstande. Heldigvis er der mange måder at gøre det på, som er både billige og miljøvenlige. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan sende din cykel på en grøn og miljøvenlig facon, og samtidig spare penge.

Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

 • Nem og hurtig booking

 • Fast pris med det samme

 • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

 • Nem og hurtig booking

 • Fast pris med det samme

 • Brugt af 204.325 danskere

Hvor kan man købe en cykel?

Inden du får brug for at få fragtet en cykel, skal du naturligvis have en cykel der skal fragtes først. Du kan købe en cykel på mange forskellige steder. Der er cykelhandlere, der sælger både nye og brugte cykler, og du kan også finde cykler på online markedspladser som f.eks. DBA. Du kan også prøve at kigge på lokale loppemarkeder eller genbrugsbutikker, hvor du kan finde gode tilbud på brugte cykler.

Du kan være sikker på at finde landets bedste priser når du overvejer at handle med andre danske private sælgere på en af ovenstående markedspladser.

Hvordan kan man sende en cykel?

Der er flere måder at sende en cykel på. Det bedste er at pakke cyklen forsvarligt ind og sende den med et fragtfirma. Dette sikrer, at cyklen er godt beskyttet under transporten. Selvom du sender cyklen som en fleksibel forsendelse, hvor en fragtmand der i forvejen kører ruten tager den med som ekstra gods, er det stadigvæk vigtigt at sørge for at den aftale du indgår omkring levering, sker med en fragtmand der også kan tilbyde forsikring hvis nu uheldet skulle være ude. Der findes desværre danske fragtmænd der ikke har en forsikring der dækker skader på uemballeret (eller brugt) gods og så kan det godt være, at man fik en billigere fragt – men det kan kun give utilfredse kunder hvis man både skal betale for en fragt og ikke får dækket en eventuel skade. Du kan med fordel bruge platformen Fragtopgaver.dk, der kan du nemlig vælge en forsikring som dækker hvis uheldet skulle være ude.

Er det muligt at sende en cykel med posten?

Ja, det er muligt at sende en cykel med posten. Dog skal du være opmærksom på, at cyklen skal være i en såkaldt cykelkasse – som en stor papkasse hvor cyklen kan være inde i, i adskilt form. Hvis der er tale om en brugt cykel, er det de færreste der har gemt emballagen og i det tilfælde kan du enten kontakte en lokal cykelforhandler og spørge, om de har en brugt cykelkasse du kan få eller købe eller du kan benytte en fragtmand til at fragte cyklen.

Hvor lang tid tager det at få sendt en cykel?

Det afhænger af den valgte leveringsmetode. Hvis du vælger standardlevering, kan det tage op til 5-7 arbejdsdage, før du modtager din cykel. Hvis du vælger ekspreslevering, kan du forvente at modtage din cykel inden for 1-3 arbejdsdage. På Fragtopgaver.dk kan du vælge forskellige læsninger og jo længere tid du sætter som levering, desto billigere bliver det – det skyldes at der så er større chance for, at vognmanden kan finde mere gods, der skal fragtes på samme rute.

Køb nu fragt

Ligesom at købe en pakkelabel

 • Nem og hurtig booking
 • Faste datoer
 • Fast pris med det samme *
 • Vi dækker p.t. 70% af Danmark

* Baseret på miljøvenlige gennemsnitspriser fra lignende tidligere opgaver

Få 4 tilbud

Skræddersyet tilbud fra vognmændene

 • Tilbud direkte fra vognmænd
 • Specifikke datoer
 • Konkrete krav til opgaven
 • Kan bruges i hele landet

Du modtager op til 4 tilbud og ofte (statistisk set 🤓) det første i løbet af få timer