Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Billig fragt i Danmark

Har du brug for billig fragt i Danmark, hjælper Fragtopgaver.dk dig godt på vej, ved at udnytte fragtmandens ledige plads på allerede bestilte køreture eller på den hjemtur, han ellers skulle have kørt uden noget på ladet.

 

Hos Fragtopgaver.dk hjælper vi dig med at finde billig fragt i Danmark på netop din fragtopgave. Har du f.eks. en seng eller en bunke brænde, som skal transporteres fra et sted i landet til et andet, kan du ikke sende det med postvæsnet, men skal have fat i en fragtmand eller vognmand.

Udnytter ledig kapacitet til at give dig billig fragt i Danmark

Priserne på en fragtmand eller en vognmand er lidt mere kompliceret at beregne, da den bestemmes af vægt, rumfang, afstand, samt indeholder diverse miljøafgifter med videre.

 

Hvis du har købt en dobbeltseng i Herning og skal have den fragtet hjem til Lyngby, er det nemmest at få en pris på opgaven ved at ringe til fragtmanden. Vil du have et alternativt tilbud, kan du også ringe til en almindelig vognmand. I begge tilfælde, vil du få en pris, der er med til at dække de ture, hvor fragt- eller vognmanden har ledig kapacitet på ladet eller kører retur uden gods på ladet.

 

Denne ledige kapacitet har vi mulighed for at udnytte hos de mere end 250 vognmænd, der er tilknyttet Fragtopgaver.dk. Så i stedet for at køre landet tyndt med tomme eller halvfyldte vogne og belaste miljøet unødvendigt, kan vi på denne måde få udnyttet den ledige kapacitet på allerede bestilte og betalte fragtopgaver. Dette sikrer dig den billigste fragt i Danmark.

Sådan virker Fragtopgaver.dk

Skal du have kørt din dobbeltseng hjem til Lyngby fra Herning, udfylder du bare vores formular med informationer om din fragtopgave. Så udbyder vi din opgave blandt de tilsluttede vognmænd.

 

De undersøger hver især, om de har nogle kørsler med ledig plads til dit gods, som kommer i nærheden af de pågældende steder inden for det angivne tidsrum. Har de det, giver de et tilbud på opgaven til os. Vi sender de fire billigste som uforpligtende tilbud til dig.

Du er sikker på, at dit gods er forsikret

Ud over en væsentligt billigere pris, er du også sikker på at din dobbeltseng er forsikret under hele turen. For samtlige vognmænd hos Fragtopgaver.dk har fremvist en betalt transportforsikring, for at blive en del af tjenesten. Den ikke er lovpligtig, så mange vognmænd sparer den væk – uden at sige noget til dig om det. Så hos Fragtopgaver.dk er du sikret seriøse vognmand med respekt for tingene, der sørger for at dit gods kommer uskadt frem.

Få den billigste pris

Vil du have den absolut billigste pris, skal du give vognmændene så frie hænder som muligt til at planlægge din kørsel. Så hvis det ikke betyder så meget, at dobbeltsengen kommer frem på en helt bestemt dag, bliver der meget større konkurrence på opgaven, fordi flere vognmænd får mulighed for at finde en tur, der passer til dit transportbehov..

 

Så vil du have den bedste pris på din fragtopgave, starter din fragtopgave her.