Brug en transportør der allerede har en tur i Horsens

Påtænker du at købe en brugt ting i Horsens, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Horsens her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Horsens

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Horsens

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Horsens, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.