Bliv partner med Fragtopgaver.dk og tjen penge på dine kunders forsendelser

Få en partnerside på Fragtopgaver.dk eller benyt vores partnerplugin på din Webshop eller hjemmeside og tjen penge på de opgaver dine kunder opretter.

 

Du har f.eks. en Webshop hvor du skal tage en vare retur, der ikke kan sendes med normal post (f.eks. hvidevarer, møbler etc.) og henviser derfor en kunde til at benytte Fragtopgaver.dk. Det er vi rigtig glade for, men vi vil gerne tilbyde dig en del af fortjenesten, som tak for hjælpen.

 

Derfor kan du nu bliver partner med Fragtopgaver.dk og få andel i den omsætning dine kunder genererer, uden at det får betydning for deres fragtpris – naturligvis.

Der er to måder at henvise dine kunder på

Sæt formularen på dit eget website eller få en personlig underside på Fragtopgaver.dk

Formular på eget website via plugin

Gør det nemt for kunderne at udfylde en tilbudsformular direkte på din egen hjemmeside eller webshop. Du kan f.eks. indsætte formularen på den informationsside der vedrører returfragt eller der hvor tjenesten giver mest mening for dine brugere.

 

Plugin formularen er den mest anonyme løsning og brugerne skifter ikke væk fra dit site, for at oprette en opgave.

 

Formularen indsættes nemt og enkelt via en ‘iframe’. Når din konto er klar sender vi det nødvendige kode til dig og vi rådgiver naturligvis dig eller din IT leverandør hvis der er spørgsmål til implementeringen.

Personlig partnerside på Fragtopgaver.dk

Du får en tilpasset underside på Fragtopgaver.dk, hvor vi sætter dit firmalogo ind, tilpasser udseendet jf. dit farve-tema og du kan få din egen unikke tekst sat ind i menupunkterne – eller benytte dem der er.

 

Modsat plugin formularen er en partnerside ikke anonym. Her viser du at du samarbejder med Fragtopgaver.dk og dine kunder skifter website for at komme til formularen.

 

Du kan se en demo af partnersiden her

Det kan du tjene som partner på Fragtopgaver.dk

Som partner hos Fragtopgaver.dk får du 2,75% af de 8% en vognmand betaler i salær, af opgavens pris, når han vinder en opgave der ikke bliver aflyst efterfølgende. Vi afholder alle udgifter i forbindelse med tilbudsgivningen – også selvom opgaven ikke bliver solgt. Fragtopgaver.dk dækker alle udgifter til:

  • Afsendelse af SMS beskeder
  • Notifikations e-mails
  • E-mail og telefon support til brugerne

Ønsker at høre mere omkring partnerkonto hos Fragtopgaver.dk, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til alle hverdage på 70238030.

Opret partnerkonto

    Jeg ønsker at benytte plugin på min egen sideJeg ønsker at få oprettet en partnerside

    [recaptcha]