Brug for en kurerservice? Få de bedste priser lige her

Har du brug for at få flyttet en pakke eller et brev hurtigst muligt på tværs af landet? Så kan vi hjælpe dig med at finde det bedste og billigste tilbud på en kurerservice. Med vores gratis og helt uforpligtende tilbudstjeneste, som er landsdækkende, får du de bedste tilbud, og dine ting er altid forsikrede mod ulykker.

 

Vi kender det alle sammen: Du står i en presset situation, hvor du har brug for at få transporteret en enkelt pakke eller et brev fra et sted til et andet, hurtigere end du kan få det med postvæsnet. Og tiden er måske knap. Ikke bare tiden til at få opgaven løst, men også din egen tid, da du sikkert har nok at se til i forvejen. Og derfor tiltaler tanken om selv at køre den ene eller den anden vej over broen dig ikke særlig meget. Ej heller at køre fra den ene ende af Jylland til den anden, blot for at nævne et par eksempler.

 

Så er det straks meget nemmere og slet ikke lige så tidskrævende at lade en kurér gøre arbejdet for dig. Det eneste problem er dog bare, at det dels koster en del og tit er svært at finde den billigste kurertjeneste, når man har travlt og brug for kureren i en fart.

Slip for både bøvlet og de dyre kurérpriser

Med vores gratis tjeneste slipper du for bøvlet med at køre selv eller lede efter den billigste kurerservice. Samtidig er du sikker på, at du altid får den absolut billigste pris på din kuréropgave.

 

Den fordelagtige pris kan vi skaffe dig, fordi vi udnytter den uudnyttede kapacitet, som kurérerne har på allerede oprettede ture. Altså går vi ind og sørger for, at der ikke køres med halvtomme biler. Det er til stor fordel for din kurér, der får sin vogn fyldt op og får en skilling mere i kassen, mens du som kunde får en stor reducering i prisen på op til 50 % af normalpriserne. Og så må vi ikke glemme, at naturen på denne måde skånes for en masse unødvendige køreture.

 

Så vil du være med til at gavne naturen, din kurér og din egen pengepung, så bare udfyld vores formular lige her.

Du får op til 4 uforpligtende tilbud på din kuréropgave

Når du udfylder vores formular, starter du med at beskrive, hvad du gerne vil have transporteret. Og selvfølgelig hvornår og hvorfra og hvortil. Endvidere angiver du naturligvis dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig dine 4 gratis tilbud.

 

Som kunde har du meget frie hænder her. Du har flere valgmuligheder, men skal det gå stærkt, vælger du sikkert at angive et helt specifikt tidspunkt for at få opgaven løst.

 

Er tidspresset knaps så voldsomt, kan det betale sig at vælge den løsning, hvor vi selv tilrettelægger turen inden for 14 dage. Men tit har du slet ikke denne mulighed, når du har brug for en kurerservice. Det øger blot chancerne for at flere kurertjenester mulighed for at byde ind på opgaven, fordi de så har en længere tidsperiode at finde egnede ture inden for.

 

Du er dog altid sikker på, at du får den billigste pris. For vores tilknyttede samarbejdspartnere kan byde ind på opgave på en offentlig auktion, hvor de kan se hinandens bud. Så der bliver hurtigt kamp om at undergå hinandens pris.

 

Så hos os er du rent faktisk sikker på, at altid får den billigste pris og ikke bare tilfældige tilbud. Tilmed får du de fire billigste bud, som du selv kan vælge imellem

Hos os er din forsendelse altid forsikret

Selv om det ikke er lovpligtigt, at firmaerne skal have en forsikring på din forsendelse, kræver vi det af de samarbejdspartnere, vi anvender på fragtpriser.dk. På den måde er du altid sikker på, at du bliver kompenseret, hvis uheldet er ude.

 

Få dine fire tilbud lige her!