Budservice i Odense

Står du og skal have fragtet noget i eller fra Odense, hvorfor så ikke gøre det på den billigst mulige måde kombineret med høj kvalitet. Vi har samlet over 300 transportvirksomheder der tilbyder budservice i Odense i Danmarks største fragtbørs, så du hurtigt, nemt og effektivt kan udbyde din opgave og modtage gode tilbud retur. Uanset om du har brug for budservice i byen eller med afhentning i Odense og ud til en anden destination i landet eller øvrige Europa kan vores service med fordel benyttes. Det tager blot 2 minutter at udfylde vores formular nedenfor og du kan forvente første tilbud indenfor ganske kort tid.

  • Udbyd din opgave enkelt og hurtigt lige her
  • Budservicefirmaer i Odense og med tilknytning hertil ser opgaven
  • Kort tid efter får du 4 tilbud på opgaven
  • Ønsker du at benytte et budservicefirma, laver du aftalen direkte med fragtmanden.
Budservice Odense

Hent 4 tilbud på budservice i Odense

Pris på budservice i Odense

Budservice Odense er til både for private og erhverv. Fælles for begge parter er, at besparelsen ved at benytte vores service ofte er helt op på 75% af prisen på en almindelig forsendelse. Dette skyldes at vores tilknyttede vognmænd til daglig har hver sine faste ruter. Når dagen er omme vil de gerne undgå at køre tomhændet hjem – den faste kunde har dog allerede betalt for hele bilens rute samt evt. broafgifter, hvorfor vognmanden kan tilbyde dig en langt mere favorabel pris end havde det været en direkte tur. Har vognmanden allerede ledig kapacitet på vej ud kan han også vælge at tage dit gods med sideløbende og udføre en såkaldt kombi tur. Dette er fortsat til en yderst favorabel pris.

Budservice i Odense – forsikring

Selvom du får tilbudt en markant lavere pris på fin transportopgave slækker vi ikke på kvaliteten. Vi stiller strenge krav til de vognmænd der vil tilmeldes vores fragtbørs. Ét af de krav er, at de skal tilkøbe en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette sikrer at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd tilknyttet som har årelang erfaring indenfor transportbranchen. Desuden sikrer det dig hvis uheldet mod forventning skulle være ude og dit gods bliver beskadiget under transporten. De vognmænd du modtager tilbud fra, er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.

Du kan også finde budservice i Aarhus og budservice i København.