DELEFRAGT

Split regningen med andre kunder og få delefragt til en lavere pris

Delefragt – Billigt og CO2 venligt

Vi forbinder vognmænd der har ledig plads med kunder der skal have fragtet noget samme vej. Det giver en lavere fragtpris da du deler fragten med andre kunder samtidigt gør du en god gerning for miljøet, da en fyldt fragtbil på vejen er bedre en to halvtomme fragtbiler. Det er gratis og uforpligtende at få tilbud via Fragtopgaver.dk.

  • Opret din opgave på platformen formular lige her
  • Vi sender opgaven ud til alle vores vognmænd
  • I løbet af kort tid, modtager du op til 4 tilbud på delefragt
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud, booker og betaler du nemt og hurtigt via os.

 

Delefragt

Indhent gratis tilbud på delefragt

Hent tilbud på delefragt

Når du opretter din opgave vil du modtage tilbud på delefragt inden for kort tid. Som regel modtager du første tilbud inden for en time, men det afhænger af hvor din rute går fra og til, da det er i sagens natur er en forudsætning at der er en fragtbil der, i forvejen, kører samme rute. Husk Fragtopgaver.dk næste gang du overvejer at købe en brugt sofa eller cykel, som skal sendes på tværs af landet.

Delefragt er godt for miljøet og pengepungen

Hver dag kører en masse fragtbiler rundt i landet med forskellige varer. Ofte kører de tilbage fra deres rute med tomt eller halvfyldt varerum, den overskudskapacitet synes vi skal udnyttes bedre! Når man sørger for at fragtbilen får returgods og undgår tomkørsel, så bliver vognmanden gladere da han øger sin indtjening en smule samtidigt med, at kunden får en lavere fragtpris. Jo færre fragtbiler der er på vejene, desto mindre sviner de – så der er mange gode argumenter for at sende sine ting, fra A til B, som delefragt.