Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Deleøkonmi

Er Fragtopgavers koncept lige med deleøkonomi? Både ja og nej. Vi betegner deleøkonomi som f.eks. hvis du tager en ekstra passager med når du er ude at køre, eller medbringer en flyttekasse i bagagerummet af din bil, for et mindre symbol. Fragtopgaver formidler en professionel service (op) til en fjeredel af prisen. En professionel service består f.eks. af: biler med plads til store møbler, biler der kan læsse med lift og palleløfter, biler med to mand der kan håndtere tunge ting med løfteseler osv. Så, du får altså den samme prismæssige besparelse, som deleøkonomi handler om, opgaven bliver blot udført af professionelle virksomheder.

  • Opret din fragtopgave lige her
  • Danske professionelle vognmænd ser opgaven
  • Du modtager 4 uforpligtende tilbud på opgaven
  • Du kan derefter tage stilling til om du vil benytte et tilbud
Deleøkonomi

Deleøkonomi bare som fragt – Hent 4 tilbud

Billig fragt på samme måde som deleøkonomi.

Lad os sige at, du skal have et flygel transporteret fra 2. sal i Ishøj til 1. sal i København NV. Så er din primære mulighed at kontakte 3×34, Bring Express, MiniTrans eller lignende virksomheder. De vil formentligt beregne prisen på timebasis, med to mand, der starter på en terminal, kører ud og udfører opgaven og derefter retur til terminalen og “stopper taxameteret”. Det vil ca. tage 2,5 timer a’ ca. 600 kr + moms, pr. time altså ca 1875 kr total.

Her har du besparelsen!

Når du udbyder opgaven via os, når du ud til netop den vognmand, den måske kommer fra Århus, der lige er blevet ledig i København. Han har allerede en ekstra mand med i bilen, og jubler over, at kunne sende et tilbud til dig – for den tur går direkte på vognmandens bundlinje eller fortjeneste den dag. Og den opgave vil ca. blive budt til omkring 6-800 kr INKL. moms, og giver dig altså en besparelse på over 1000kr. Men det er for en opgave udført af præcis samme professionelle virksomhed, som du ellers vil have af alternativer. Fik jeg nævnt at vores er helt 100% gratis og uforpligtende for dig, du har derfor intet at miste. Læs mere om deleøkonomi hos vognmænd her