Sådan finder du den billigste erhvervsflytning!

Skal firmaet flytte, er der tale om en erhvervsflytning. Hos langt de fleste firmaer er den første tanke nok at kontakte et flyttefirma. Men ved at gå lidt mere utraditionelt til værks, kan I få foretaget jeres erhvervsflytning til en brøkdel af, hvad I normalt skulle have givet hos et flyttefirma.

  • Udbyd din flytteopgave enkelt og hurtigt lige her
  • Flyttefirmaer i hele landet ser opgaven
  • Kort tid efter får du op til 4 tilbud på flytteopgaven
  • Ønsker du at benytte et flyttefirma, laver du aftalen direkte med flyttemanden.

erhvervsflytning


Har I brug for at få flyttet hele eller dele af jeres firma, vælger de fleste at hyre et professionelt flyttefirma til opgaven. De kan både købes til at pakke det ned, der skal flyttes og kan klare flytteopgaven helt uden, at I behøver at involvere de ansatte i andet end at pakke deres egen arbejdsplads ned.

Prisen er også derefter. For når flyttefirmaet prissætter opgaven, ved de, at de oftest står med stort set hele arbejdet selv, lige som de skal være meget præcise med hensyn til flyttetidspunktet. For hos de fleste firmaer, skal flytningen helst klares, så det går så lidt som muligt ud over medarbejdernes mulighed for at passe deres arbejde inden for normal arbejdstid.

Derfor foregår erhvervsflytninger oftest også på skæve tidspunkter af døgnet eller i weekenden, hvor det er dyrere at have folk på arbejde for flyttefirmaet. Endvidere budgetterer flyttefirmaet altid med at skulle køre med tom vogn på returen. For det er ekstremt sjældent, at flyttefirmaet er så heldigt, at det kan få en anden flytning, der skal den modsatte vej på samme dag.

Det billige alternativ til en erhvervsflytning

Måske er I allerede kendt for at gå anderledes til opgaverne i jeres firma og ellers er det på tide, at I prøver det. For der er nemlig store penge at spare på jeres erhvervsflytning, hvis I griber det helt anderledes an og anvender vores særlige tilbudstjeneste til flytteopgaver.

Her får du ikke bare tre men hele fire uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning – endda helt gratis. Det giver jer en erhvervsflytning til en pris, vi godt kan garantere, vil overraske jer særdeles positivt i forhold til en pris, I har fået fra andre flyttefirmaer.

Hos fragtopgaver.dk udnytter vi nemlig den ledige kapacitet, som de fleste flytte- og vognmænd tit har, når de skal køre tomt retur fra en destination eller ikke kan få fyldt last- eller flyttebilen helt op. Det vi gør, er at gå ind og udbyde jeres erhvervsflytning til alle de lidt over 250 flytte- og vognmænd, vi har tilknyttet tjenesten. Så kan de firmaer, der har vogne med ledig kapacitet eller som ellers skulle køre en tom returkørsel, byde ind på opgaven.

Kan de få noget at køre med i stedet for at skulle køre med tomt lad eller få fyldt ladet helt op med jeres flyttegods, får de en meget bedre økonomi på turen. Det vil de godt give jer en god pris på opgaven for. Samtidig spares miljøet for unødig kørsel.

Sådan får du den allerbilligste pris på erhvervsflytninger

Giver du os samtidig lidt råderum med hensyn til valg af flyttedato, kan vi godt garantere dig en ekstra god pris. For i praksis kan I jo oftest selv bestemme, hvilken dato I flytter. Er I ude i god tid, kan det jo være lige meget, om det er den ene eller den anden dato. Når bare I kan få tid til at planlægge de øvrige aktiviteter omkring flytningen, så I lander på den dato, vi kan finde den billigste løsning til jer på.

Giver I os f.eks. 5-10 arbejdsdage at vælge inden for, kan vi udbyde opgaven til endnu flere interesserede vognmænd. Derved stiger konkurrencen på opgaven og det bringer ekstra gode priser til torvs. Så er du mere fleksibel, er der virkelig penge at spare.

Så næste gang I har brug for en erhvervsflytning, så prøv vores særlige flyttetjeneste lige her.