Få den bedste og billigste hjælp til din flytning lige her!

Står du foran en flytning, og vil du gerne have noget professionel hjælp til det, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du skal blot benytte dig af vores gratis og helt uforpligtende tilbudstjeneste, og så giver vi dig 4 prisbillige tilbud, som du næppe får bedre andre steder – læs her, hvordan vi kan gøre det!

 

Det er altid bøvlet med en flytning, hvis du skal gøre det selv. Først og fremmest skal du formentlig låne eller leje en trailer eller kassevogn. Så skal der bruges en masse tid på at køre frem og tilbage. Og du skal bruge penge på brændstof og måske også betale for at komme over broen. Slutteligt er der det der med, at du skal til at besvære venner eller familie, fordi du har brug for deres hjælp til at bære op og ned. Ingen har lyst til at hjælpe med at flytte, men folk siger som regel ja for at være flinke.

 

Ovenstående gør, at rigtig mange benytter sig af en flyttemand i stedet for at gøre det selv. Og det er også den bedste og nemmeste løsning på din flytning. Men det kan hurtigt blive dyrt at benytte sig af en flyttemand og det er et værre besvær at skulle ringe rundt til alverdens flyttemænd for at få det billigste tilbud på din flytning.

Vores koncept giver dig en besparelse på over 50 procent

For nogen betyder prisen ikke det store, men hvis du gerne vil have en stor besparelse på din flytning, så kan vi i den grad hjælpe dig.

 

Der kører dagligt masser af flyttemænd rundt i hele Danmark, og det er langt fra altid, at de har deres kapacitet fyldt ud. Det betyder, at de reelt kører rundt med masser af plads til flere ting eller kører helt tom hjem fra en flytning. Det er der også mange vognmænd, der gør. Det er lige præcis det, vores koncept udnytter – at aktivere den ledige kapacitet på de mange tomme og halvtomme ture til alles store fordel.

 

På den måde kan flyttemanden tjene mere på hans allerede oprettede tur, som han alligevel skulle køre, og du får kan oftest får pladsen til med en fordelagtig rabat, der snildt kan være på langt over 50 procent. Og som bonus sparer vi i fællesskab naturen for en masse mere eller mindre unødige køreture.

 

Registrerer du dig her, får du hele fire tilbud på din flytteopgave. Det er helt gratis og uforpligtende.

Sådan fungerer det i praksis

Som kunde har du masser af valgmuligheder med hensyn til, hvornår du vil have din flytning ordnet.

 

Du kan for eksempel vælge, at opgaven skal løses på en bestemt dato. Du har også den mulighed, at vælge, at flytteopgaven skal være løst indenfor de næste 14 dage. Vælger du sidstnævnte mulighed, giver du os de allerbedste forudsætninger for at skaffe dig den billigste pris.

 

Det fungerer nemlig sådan, at når vi modtager din henvendelse, så gør vi den tilgængelig for vores mange dygtige samarbejdspartnere i hele landet. Her får de så alle muligheden for at underbyde hinanden, hvilket er med til at give dig en superbillig pris.

Du får hele 4 tilbud på flytning

Når ”auktionen” er slut, står vi tilbage med de absolut billigste tilbud på din flytning. Normalt giver tilbudstjenester kun tre oftest helt tilfældige tilbud, men hos os får du fire, som du tilmed kan være sikker på er de fire absolut billigste vi kunne finde.

 

Samtidig er dit flyttegods altid forsikret, når du bruger vores tjeneste. Vi samarbejder nemlig kun med flyttefirmaer og vognmænd, der er forsikrede, hvilket ellers ikke er lovpligtigt. Det er det langt fra alle, der er.

 

Klik ind på formularen allerede i dag og få op til fire tilbud inden for 24 timer!