Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute i Aabenraa

Overvejer du at byde på en ting i Aabenraa, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Aabenraa her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Aabenraa

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Aabenraa

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Aabenraa, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.