Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Aarup

Overvejer du at byde på en brugt ting i Aarup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Aarup lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Aarup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Aarup

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at en vognmand kan få adgang til at give tilbud på fragt fra Aarup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.