Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Glesborg

Påtænker du at købe en brugt ting i Glesborg, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Glesborg her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Glesborg

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Glesborg

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende. Du vil med største sandsynlighed opleve, at du her kan opleve tilbud på rigtig billig fragt, og det vil nok med største sandsynlighed ikke bare komme et tilbud fra en vognmand i Glesborg, men også fra vognmænd fra resten af landet.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Glesborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.