Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave i Glumsø

Overvejer du at byde på en ting i Glumsø, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Glumsø lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Glumsø

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Glumsø

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst. Det kan være en vognmand fra Glumsø, men ikke nødvendigvis.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Glumsø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.