Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Gram

Planlægger du at byde på en ting i Gram, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Gram lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gram

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Gram

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, hvilket jo i høj grad er hvad man kan kalde billig fragt, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gram, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.