Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave fra Gredstedbro

Overvejer du at byde på en ting i Gredstedbro, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Gredstedbro her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gredstedbro

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Gredstedbro

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gredstedbro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.