Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave fra Greve Strand

Planlægger du at købe en brugt ting i Greve Strand, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Greve Strand lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Greve Strand

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Greve Strand

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Greve Strand, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.