Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur i Haarby

Påtænker du at købe en ting i Haarby, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Haarby lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Haarby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Haarby

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Haarby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.