Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Haderslev

Planlægger du at handle en brugt ting i Haderslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Haderslev lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Haderslev

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Haderslev

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Haderslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.