Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave fra Hemmet

Påtænker du at byde på en ting i Hemmet, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Hemmet lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hemmet

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hemmet

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hemmet, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.