Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Holsted

Overvejer du at handle en brugt ting i Holsted, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Holsted her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Holsted

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Holsted

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Holsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.