Brug en vognmand der i forvejen har en rute i Kalundborg

Planlægger du at handle en ting i Kalundborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire stærke priser på fragt fra Kalundborg her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kalundborg

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kalundborg

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Kalundborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.