Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Kirke Såby

Planlægger du at byde på en ting i Kirke Såby, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Kirke Såby her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Kirke Såby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kirke Såby

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Kirke Såby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.