Brug en vognmand der allerede har en rute fra Kokkedal

Overvejer du at købe en ting i Kokkedal, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Kokkedal lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Kokkedal

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Kokkedal

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Kokkedal, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.