Brug en vognmand der allerede har en rute fra Kolind

Planlægger du at byde på en brugt ting i Kolind, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Kolind lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Kolind

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kolind

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Kolind, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.