Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Korsør

Planlægger du at købe en brugt ting i Korsør, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Korsør lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Korsør

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Korsør

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Korsør, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.