Brug en vognmand der allerede har en tur fra Langeskov

Overvejer du at handle en brugt ting i Langeskov, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Langeskov her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Langeskov

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Langeskov

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Langeskov, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.