Brug en fragtmand der allerede har en opgave fra Lejre

Overvejer du at handle en ting i Lejre, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Lejre lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Lejre

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Lejre

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Lejre, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.