Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Lemming

Påtænker du at handle en ting i Lemming, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Lemming lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Lemming

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Lemming

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Lemming, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.