Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Lystrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Lystrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Lystrup lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Lystrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Lystrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Lystrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.