Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Nærum

Planlægger du at handle en brugt ting i Nærum, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Nærum lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Nærum

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Nærum

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Nærum, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.