Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Odder

Overvejer du at byde på en brugt ting i Odder, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Odder lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Odder

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Odder

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Odder, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.