Brug en transportør der allerede har en rute i Ørnhøj

Overvejer du at handle en ting i Ørnhøj, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode priser af fragt fra Ørnhøj her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ørnhøj

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Ørnhøj

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ørnhøj, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.