Brug en vognmand der allerede har en opgave i Randers

Overvejer du at byde på en brugt ting i Randers, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Randers her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Randers

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Randers

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Randers, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.