Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur i Ringkøbing

Planlægger du at handle en brugt ting i Ringkøbing, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Ringkøbing lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ringkøbing

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Ringkøbing

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Ringkøbing, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.