Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Rødkærsbro

Planlægger du at købe en ting i Rødkærsbro, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Rødkærsbro lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Rødkærsbro

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Rødkærsbro

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Rødkærsbro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.