Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Sommersted

Planlægger du at byde på en ting i Sommersted, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire gode priser af fragt fra Sommersted lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Sommersted

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sommersted

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Sommersted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.