Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Stubbekøbing

Planlægger du at byde på en brugt ting i Stubbekøbing, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Stubbekøbing lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Stubbekøbing

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Stubbekøbing

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Stubbekøbing, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.