Brug en transportør der allerede har en tur i Sulsted

Påtænker du at købe en ting i Sulsted, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Sulsted her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sulsted

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sulsted

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Sulsted, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.