Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Svaneke

Planlægger du at byde på en brugt ting i Svaneke, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Svaneke her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Svaneke

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Svaneke

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Svaneke, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.