Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Sydals

Påtænker du at handle en ting i Sydals, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 gode priser af fragt fra Sydals lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Sydals

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Sydals

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Sydals, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.