Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Tranbjerg J

Påtænker du at handle en brugt ting i Tranbjerg J, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire gode priser af fragt fra Tranbjerg J lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Tranbjerg J

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Tranbjerg J

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Tranbjerg J, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.