Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Tranekær

Påtænker du at købe en brugt ting i Tranekær, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire gode priser på fragt fra Tranekær lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Tranekær

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Tranekær

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Tranekær, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.