Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Tylstrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Tylstrup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire stærke priser på fragt fra Tylstrup lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Tylstrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Tylstrup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Tylstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.