Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Ulfborg

Påtænker du at byde på en brugt ting i Ulfborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Ulfborg lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Ulfborg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ulfborg

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ulfborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.