Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur i Vejen

Påtænker du at købe en ting i Vejen, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Vejen her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Vejen

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Vejen

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Vejen, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.