Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Vejle Øst

Påtænker du at handle en brugt ting i Vejle Øst, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Vejle Øst lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vejle Øst

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vejle Øst

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Vejle Øst, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.